Ιδιότητες του χαλαζία και τρόποι χρήσης

Άρθρο της Shakila Ιωάννας Μπράτη

Οι χαλαζίες είναι χαρισματικοί βοηθοί. Λειτουργούν άμεσα και με ποικίλους τρόπους. Ας ξεκινήσουμε με το βασιλιά των ορυκτών, το λευκό Χαλαζία.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε με τη βοήθειά του υπέροχα grid γείωσης μίας ποιότητας ή μίας ενέργειας που θέλουμε να ελκύσουμε. Αν θέλουμε μία συγκεκριμένη ποιότητα να ενδυναμωθεί στη ζωή μας, μπορούμε να τοποθετήσουμε στο κέντρο έναν κρύσταλλο Χαλαζία γεννήτρια, εμποτισμένη ενεργειακά με την ποιότητα αυτή, και γύρω του τέσσερις ή πέντε ή οκτώ ή εννέα ή έντεκα Χαλαζίες με αιχμή, στραμμένη προς το κέντρο. Μπορούμε ακόμα να γράψουμε αυτήν την ποιότητα σε ένα χαρτί – π.χ. θάρρος – και να το τοποθετήσουμε στο κέντρο. Μπορούμε να το αφήσουμε μόνο του με τους υπόλοιπους Χαλαζίες ή να προσθέσουμε στον κύκλο αυτό γύρω του και ορυκτά θάρρους, όπως η Γρανάδα ή μάτι Σιδήρου.

http://enallaktikiagenda.gr/2017/03/xalazias-apolutos-sunergatis/

Ακόμη, μπορούμε να γειώσουμε μία κατάσταση που επιθυμούμε ή να δημιουργήσουμε ένα θετικό οραματισμό που θα θρέψει την κατάσταση αυτή (πάντα με σεβασμό απέναντι σε εμάς, τις ενέργειες και τα άλλα άτομα που τυχόν εμπλέκονται) π.χ. θετική έκβαση σε μία δουλειά.
Δημιουργήστε έναν κύκλο από κρυστάλλους Χαλαζίες και καθήστε στο κέντρο. Φροντίστε η αιχμή των κρυστάλλων να είναι στραμμένη προς τα εσάς, ή τοποθετείστε έναν κρύσταλλο με την αιχμή στραμμένη στον κόκκυγα και από έναν εμπρός σε κάθε γόνατο, επίσης με την αιχμή στραμμένη προς αυτό. Παραμείνετε εστιασμένοι στην πρόθεσή σας και αναγνωρίστε μέσα σας τη δόνηση της ενέργειας που σας γεμίζει σταδιακά. Μείνετε επάγρυπνοι στην αλχημιστική διαδικασία που δημιουργείται από την επιρροή της ενέργειας, καθώς οραματίζεστε τη θετική έκβαση.

http://enallaktikiagenda.gr/2017/03/xalazias-apolutos-sunergatis/

Αν θέλετε να αποφορτιστείτε, ένας λευκός Χαλαζίας, ή ένας Καπνίας, μπορεί να βοηθήσει. Ένας εξαιρετικά άμεσως τρόπος, είναι να κάνετε γρήγορες αριστερόστροφες κινήσεις στο σημείο του σώματος ή της αύρας ή του ενεργειακού κέντρου όπου νιώθετε πως έχει συσωρρευτεί ένταση ή ακόμα να τοποθετήσετε την αιχμή του κρυστάλλου στο φυσικό σώμα ή τα ενεργειακά πεδία και να νιώσετε πως ο Χαλαζίας απορροφά αυτή την ενέργεια που σας επιβαρύνει. Ανα διαστήματα, τινάζετε τον κρύσταλλο, οραματιζόμενοι πως αυτή η αρνητική ενέργεια απορροφάται από τη Γη, ή αλλιώς τον περνάτε από τη φλόγα ενός κεριού, οραματιζόμενοι ότι την καίει και, έτσι, εξατμίζεται.

http://enallaktikiagenda.gr/2017/03/xalazias-apolutos-sunergatis/

Ο ροζ Χαλαζίας μπορεί να τοποθετηθεί στο κέντρο καρδιάς και να προσφέρει ισορροπία και γαλήνη αν υπάρχει θυμός και ένταση. Μπορείτε για αυτό το σκοπό να τοποθετήσετε και έναν Αμέθυστο στο κεφάλι. Αν έχετε ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας στη θεραπευτική ενέργεια της αγάπης, τοποθετήστε ένα ροζ Χαλαζία στην καρδιά και κρατήστε και από έναν στην παλάμη σας, σχηματίζοντας έτσι ένα ενεργειακό τρίγωνο. Αν όμως η ανάγκη σας είναι να χαλαρώσετε νοητικά, η καταπραϋντικές δονήσεις του Αμέθυστου θα σας βοηθήσουν. Τοποθετήστε από έναν σε κάθε ενεργειακό κέντρο και παραμείνετε για λίγο στις γαλήνιες δονήσεις του.

Εξαιρετικός τρόπος, αν υπάρχει μόνιμο άγχος, αϋπνία, υπερένταση, ή ακόμα αν το μυαλό έχει «πάρει φωτιά», είναι η κατασκευή ενός τριγώνου με Αμέθυστο γύρω από το κεφάλι, δηλαδή ένας στο κέντρο κεφαλής και από ένα αριστερά και δεξιά των ματιών, όπως και ένας στο ηλιακό πλέγμα θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Φροντίστε, όποια τεχνική και αν επιλέξετε, εκεί όπου θα ξαπλώσετε, να μπορείτε να χαλαρώσετε και να παραμείνετε από 15 λεπτά έως 30, ανάλογα με την ευαισθησία σας.

Αφήστε σχόλιο