Ροζ Σμιθσονίτης Ένα ορυκτό που μπορεί να θεραπεύσει όλα τα Ενεργειακά Κέντρα

Υμνεί την αγάπη, όπως και τη θεϊκή ενέργεια μέσα στα πάντα. Η ενέργειά του ταυτίζεται εξαιρετικά με τη θεά Kuan Yin, η οποία είναι μία θεότητα αγάπης, συμπόνιας, βοήθειας και θεραπείας προς όλα τα όντα. Έτσι ακριβώς και ο Σμιθσονίτης, προσφέρει θεραπεία σε όλα τα πλάσματα και ξέρει ακριβώς το καλύτερο ενεργειακό υλικό που χρειάζεται η κάθε συναισθηματική πληγή για να επουλωθεί.

Φέρνει ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Η ενέργειά του, μέσα από το διαλογισμό, μπορεί να μας μεταφέρει στα κύματα άλφα, τα οποία είναι αυτά που μας συνοδεύουν στη βαθειά χαλάρωση. Είναι ο χαλαρός διαλογισμός, ο οραματισμός, η ονειροπόληση, η φαντασία. Όλα αυτά τα στάδια υποστηρίζονται από αυτή τη συχνότητα. Είναι η βάση της συνειδησιακής επαγρύπνησης. Είναι η γέφυρα μεταξύ του συνειδητού και του υποσυνείδητου – υπερσυνείδητου νου μας. Με τα κύματα άλφα μπορούμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο και το χώρο. Η δέσμευση που βιώνουμε στο χώρο και το χρόνο, έχει την έδρα της στα βήτα εγκεφαλικά κύματα. Όσο περισσότερο επικεντρωνόμαστε σε μία σκέψη, ένα συναίσθημα, τόσο πιο πολύ διεισδύουμε στον κόσμο του άλφα. Επηρεάζει η συχνότητα άλφα το δεξί ημισφαίριο, οπότε η Τέχνη και η διαίσθηση είναι στοιχεία συνδεδεμένα με αυτήν.

Ανοίγει την ενέργειά μας στο να λαμβάνουμε πιο εύκολα κοσμικά μηνύματα. Βοηθά να συνδεθούμε με τον πνευματικό μας οδηγό και, γενικά, να βρούμε μία πύλη προς την επαφή μας με την ενέργεια. Ο ροζ Σμιθσονίτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία σε όποια μορφή παθολογίας εμφανιστεί σε σχέση με το Κέντρο Καρδιάς, όπως και στο συναισθηματικό σώμα.

Βοηθά να ξεπεράσουμε θλίψη και γενικότερα βαριά συναισθήματα που έχουν κατακλύσει την καρδιά, να κατανοήσουμε πότε δημιουργήθηκαν, γιατί και ποιος είναι ο ασυνείδητος λόγος που ακόμη τα συγκρατούμε μέσα μας. Η αγάπη είναι μία κατάσταση που δεν είναι αόριστη, όπως συχνά νομίζουμε. Απαιτεί παρατήρηση του εαυτού και εγρήγορση απέναντι στις εσωτερικές καταγραφές που τη μπλοκάρουν, ως προς την αποδοχή της – είτε προς τον εαυτό, είτε προς τους άλλους – είτε ακόμα και προς τη λήψη της.

Ο Σμιθσονίτης θα προσφέρει αυτή την αντίληψη σταδιακά, καθώς θα δουλεύετε μαζί του. Η ενέργειά του ξετυλίγει σταδιακά τις παλιές γάζες με τις οποίες περιτύλιξε κάποιος την πληγωμένη του καρδιά, ώσπου να εμφανιστεί και πάλι καθαρή, λαμπερή και υγιής.

Αφήστε σχόλιο