Γράφει η Ιωάννα Shakila Μπράτη

Το Κιννάβαρι μοιράζεται την ενέργεια της απόλυτης μετατροπής με το Shiva Lingam.

Και τα δύο έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα και μας οδηγούν σε αυτό που εν δυνάμει κατέχουμε. Και τα δύο είναι κατάλληλα για ανθρώπους που, συνειδητά ή ασυνείδητα, εμπεριέχουν τη δυνατότητα της μεταμόρφωσης.

Πώς ανακαλύπτουμε αν αυτή η ποιότητα υπάρχει στο σύστημά μας;

Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία αναγνώρισης:

1 – Πολλές φορές, οι άνθρωποι που την κατέχουν λειτουργούν ως ιονιστές του περιβάλλοντα χώρου τους, οπότε συχνά θα νιώθουν ότι έχουν διαφόρων ειδών εισβολές.

2 – Βοηθούν ανθρώπους να αλλάξουν προς το καλύτερο, ακόμα και χωρίς να κάνουν τίποτα ιδιαίτερο. Οι άνθρωποι γύρω τους αρχίζουν να έχουν μια πιο εσωτερική διάθεση.

3 – Είναι αναζητητές, ακόμα και επαναστάτες. Ψάχνουν να βρουν μια καλύτερη προοπτική για την κοινωνία ή μια ομάδα ανθρώπων.

4 – Έστω και αν λυγίσουν θα ξαναβρούν το όραμά τους.

5 – Έχουν δυνατά όνειρα και προαισθήσεις.

6 – Διαβάζουν τα σημάδια τριγύρω τους.

7 – Δεν κολλάνε τόσο σε κοινωνικά στερεότυπα, αλλά αξιολογούν με έναν δικό τους τρόπο.

8 – Αναζητούν την ουσία. Έστω και αν χαθούν, θα αισθανθούν ένα εσωτερικό κάλεσμα να τους παροτρύνει για κάτι βαθύτερο.

Το Κιννάβαρι είναι εξαιρετικό για τα δύο πρώτα Ενεργειακά Κέντρα, δηλαδή το Κέντρο Βάσης και το Κέντρο Ιερού, αλλά δουλεύει εξαιρετικά και με το Τρίτο Μάτι, καθώς ενδυναμώνει τα διαισθητικά όνειρα και βοηθά στο να έχουμε οράματα και πληροφορίες από διάφορα επίπεδα και από διάφορες στιγμές μέσα στον χωροχρόνο.

Ξεμπλοκάρει το αυρικό σύστημα και δίνει γενικά ροή στην κίνηση της ενέργειας, σε όλα τα ενεργειακά σώματα που αποτελούν την αύρα.

Τονώνει γενικά το Qi και ειδικά τη Wei Qi. Ενεργοποιεί την Κουνταλίνι και την ποιότητα της Φωτιάς μέσα μας.

Όλα αυτά μαζί παρέχουν μια τεράστια αίσθηση ψυχικής και ενεργειακής δύναμης.

Είναι ένα ορυκτό το οποίο ανήκει στους μάγους του Φωτός και, με αυτήν την ιδιότητα, μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε την πραγματικότητά μας, να καλέσει αυτό που ονειρευόμαστε και να του δώσει γήινο ένδυμα. Μας συνδέει με τη Συμπαντική ενέργεια, ξυπνά τον Αλχημιστή μέσα μας και φέρνει τη συνειδητότητά μας στοχευμένα εκεί όπου χρειάζεται, ώστε να επέλθουν ψυχικές, πνευματικές και συναισθηματικές αλλαγές. Είναι ορυκτό γενικής ευημερίας, που ελκύει την αφθονία στη ζωή μας.

Αφήστε σχόλιο