Το κάθε ανθρώπινο ον επάνω σε αυτόν τον πλανήτη αλληλοσυνδέεται με όλους και όλα. Έτσι, οι ανθρώπινη ύπαρξη, μέσα από αλλεπάληλους κύκλους και τριβές, δια μέσου των εμπειριών, κερδίζει την αφύπνιση.

Η αφύπνιση είναι το δώρο της ύπαρξης. Μέσα από αυτήν και τους εξελικτικούς κύκλους του Κάρμα, οδηγούμαστε στο μετασχηματισμό μας και, εντέλει, την απόλυτη συνείδηση. Από αυτό το στάδιο, αντιλαμβανόμαστε ότι τα πάντα επηρεάζουν και επηρεάζονται μέσα από την αστρική ύλη. Κάθε άυλη ενέργεια, κάθε ανθρώπινο ον, αφήνει ενεργειακά αποτυπώματα, τα οποία επηρεάζουν ολιστικά κάθε άλλο ον, όπου και αν βρίσκεται, ακόμα και τον πλανήτη.

Όταν κατανοήσουμε το πόσο όλα αλληλοεπηρεάζονται, αυθόρμητα, η ενσυναίσθησή μας για όλα τα πλάσματα θα ανθίσει μέσα μας. Η ανθρωπότητα σηκώνει βαρύ φορτίο αυτή την εποχή, αλλά συνάμα της έχουν δοθεί δώρα. Είναι μία εποχή όπου οι αποχρώσεις του γκρι χάνονται, τα γεγονότα φαίνονται πιο ξεκάθαρα, οι αλήθειες είναι πιο φανερές και το «δεν ξέρω» τείνει να εξαφανιστεί. Έτσι, όλα είναι πιο ευδιάκριτα πια. Αυτό φαίνεται καλό, αν όμως βγάλει κανείς φυσικά από την εξίσωση τον πόνο του «Εγώ» και την έμφυτη αγωνία του ανθρώπου να δημιουργεί ψευδαισθήσεις, για να μην πονά.

Έτσι, αν εντέλει κατανοήσουμε πως εμείς πρέπει να αλλάξουμε οπτική, αντίληψη, τρόπο αντίδρασης και συμπεριφοράς, τότε θα δούμε πως ο νόμος του αιτίου και του αιτιατού είναι μία ευλογία. Ο νόμος αυτός, του αιτίου και του αιτιατού, είναι εκείνος που κυβερνά όλα τα ζωντανά όντα και, ότι και αν έχει εντέλει συμβεί, είναι μία εμπειρία εξέλιξης που σκοπό έχει να μας οδηγήσει στην αγάπη. Αυτή η εποχή είναι μία συμπαντική στιγμή αναθεώρησης σε όλα, όπου οφείλουμε να απορρίψουμε τα παλιά πρότυπα και να επιλέξουμε τα καινούργια.

Ποιο ορυκτό μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη μετάβαση; Ένας πολύ δυναμικός ορυκτός βοηθός στην αντίληψη του τι είναι το Κάρμα, είναι ο Αιγιρίνης, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει την αύρα, αλλά και όλες τις αρνητικές και σκοτεινές ενέργειες που μπορεί να υπάρχουν γύρω μας. Ακόμα, βοηθά να σταματήσουμε ότι απορροφά «βαμπιρικά» την ενέργειά μας. Αυτό μπορεί να είναι ακόμα και προσωπικές λάθος επιλογές, στις οποίες όμως έχουμε πλέον εθιστεί. Με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο, βοηθά να σταματήσουμε αρνητικές συνήθειες κάθε είδους, οι οποίες δρουν αρνητικά στο φυσικό μας σώμα, αλλά και στην ενέργειά μας, όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ.

Μπορεί να λειτουργήσει ως προστάτης στις αρνητικές εκπορεύσεις του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, όπως αυτές του ηλεκτρονικού υπολογιστή και γενικώς των συσκευών. Ο Αιγιρίτης μπορεί να εστιάσει το Φως μέσα στο φυσικό σώμα (φυσικά με τη γνώση της ποσότητας που αντέχει το κάθε σώμα). Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προσόν αυτού του ορυκτού, γιατί ακόμα και αν αισθάνεστε χαμένοι και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επειδή αισθάνεστε πως το σκοτάδι σας έχει καλύψει, ο Αιγιρίτης μπορεί να υλοποιήσει μέσα σας τις ακτίνες του Συμπαντικού Φωτός.

Βοηθά να κατανοήσουμε τη λειτουργία του Κάρμα και ακόμα πως συγκεκριμένα επιδρά πάνω σε εμάς, μαζί με ανασκόπηση των γεγονότων της ζωής μας. Μας συνδέει με το πνεύμα και δίνει την αίσθηση βαθειάς σύνδεσης μαζί του. Έτσι, βαριά συναισθήματα μειώνονται και εξαλείφονται, αν το επιτρέψουμε – όπως η ντροπή, το δράμα, η ενοχή και ότι μας κρατά δέσμιους στον τροχό του Κάρμα. Αφήνοντας πίσω τα τοξικά συναισθήματα, η δύναμή του θα καλέσει τους κατάλληλους πνευματικούς οδηγούς, ώστε να οδηγηθούμε στη θεραπεία, αλλά και τη δέσμευσή μας με τη θετικότερη όψη του Εαυτού μας και της ενέργειας.

Αφήστε σχόλιο