Τα πάντα γύρω μας, έμψυχα και άψυχα, αποτελούνται από ενέργεια. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί ένα ενεργειακό πεδίο τριγύρω της, το οποίο ονομάζεται αύρα, η οποία έχει πολλά επίπεδα, τα οποία διαφέρουν στην συχνότητα και την πυκνότητα. Στην ουσία, όλα τα σώματα, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού, είναι αποτυπώσεις του θεϊκού σπινθήρα.

Η αύρα επεκτείνεται από 30 έως και 90 εκατοστά, συνήθως μέχρι εκεί που εκτείνονται τα χέρια μας, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Την αύρα, ενώ θα τη διαχωρίσουμε σε διάφορα σώματα, ώστε να την αναλύσουμε, στην πραγματικότητα δεν είναι διαχωρισμένη: το κάθε ένα σώμα διαπερνά και διαπερνάται από τα άλλα.

Η αύρα περιλαμβάνει αρκετά χρώματα και σε διάφορους τόνους, τα οποία προσδίδουν την υγεία σε διάφορες όψεις, είτε δηλαδή σε φυσικό, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι ένα κουκούλι προστασίας για τον άνθρωπο από τις εξωτερικές και εξωγενείς επιρροές. Ακόμα, έχει επάνω τις καταγεγραμμένες πληροφορίες, με τις οποίες συστηνόμαστε, με έναν αιθερικό τρόπο, στους άλλους ανθρώπους. Αυτή η δόνηση που εκπέμπουμε από την αύρα μας, πολλές φορές ευθύνεται για γεγονότα που η λογική δε μπορεί να κατανοήσει. Για παράδειγμα: ένα άτομο με συμπυκνωμένο θυμό μέσα του είναι πολύ φυσικό να βρει παρόμοια αντίστοιχο στο δρόμο του και να δημιουργήσει ένταση, καθώς η κάθε δόνηση καλεί την αντίστοιχή της.

Η αύρα που δέχεται συνεχώς αρνητικές επιρροές, είτε από το εσωτερικό περιβάλλον του ανθρώπου, όπως στρες, μόνιμη ανησυχία, πίκρα, ένταση, ή από το εξωτερικό περιβάλλον, όπως προσβολές, σταδιακά θα αδυνατίσει, θα σχιστεί, θα αποκτήσει σκοτεινές περιοχές με λιμνάζουσες ενέργειες που μοιάζουν με νέφη, τρύπες κλπ. Από τη νοσηρή αύρα, θα εισβάλλουν παθογόνοι παράγοντες, εύκολα πια, στο εσωτερικό, εφόσον δεν υφίσταται κάποιο προστατευτικό εμπόδιο απέναντί τους. Έτσι, αντίστοιχα αρνητικά συναισθήματα με αυτά που βρίσκονται στον ψυχισμό του ατόμου, θα είναι σα να απορροφώνται στο εσωτερικό. Θα υπάρχει η αίσθηση ανεξήγητα τεράστια αυτά που βιώνει, γενικά τα αρνητικά συναισθήματα θα μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Επίσης, πρακτικά, στην καθημερινότητα, όπως είπαμε και παραπάνω, θα σκοντάφτει σε παρόμοιες καταστάσεις. Αυτό λοιπόν που αντιλαμβανόμαστε σε ένα πρώτο επίπεδο είναι ότι, όταν είμαστε εσωτερικά πιεσμένοι, η αύρα μας επηρεάζεται και, όταν αυτή επηρεαστεί, εστιάζει τη δόνησή της στη συγκεκριμένη συχνότητα. Έτσι, τα γεγονότα, οι άνθρωποι, οι συνθήκες, ανταποκρίνονται στη συγκεκριμένη συχνότητα που έχει υιοετηθεί ενεργειακά.

Αν λοιπόν θέλετε να αλλάξετε πραγματικά συγκεκριμένα γεγονότα που επαναλαμβάνονται, είναι καλό να συμπεριλάβετε στην εργασία σας και την εξισορρόπηση του αυρικού συστήματος.

 

Αφήστε σχόλιο